Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Pronájem bytu 2+1, 49 m² v atraktivní lokalitě Plzeňská, České Budějovice

16.000 ,- za měsíc
Cena je bez poplatků za služby 4.000,-/měs
Celkem 27 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Jiří Formánek
Jiří Formánek
telefon: +420734600588
formanek@okliving.cz
Cena:
16.000 ,- za měsícCena je bez poplatků za služby 4.000,-/měs
Popis nemovitosti:

Hledáte ideální bydlení pro mladý pár nebo rodinu? Nabízíme Vám byt 2+1 o výměře 49 m² v atraktivní lokalitě Plzeňská v Českých Budějovicích. Byt se nachází v 7. patře panelového domu a díky své strategické poloze a výborné dostupnosti je vhodný jak pro každého kdo má rád veškerou občanskou vybavenost v docházkové vzdálenosti, tak i pro milovníky sportu,
Je velmi dobře dispozičně řešený, útulný a světlý. Prošel rekonstrukcí koupelny a má vyzděné jádro, což zvyšuje jeho atraktivitu a komfort. Pyšní se praktickou šatnou, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Energetická náročnost budovy je kategorie C, což znamená úsporné bydlení.
Byt se nachází v jedné z nejžádanějších lokalit Českých Budějovic, na ulici Plzeňská. Tato oblast nabízí vynikající dopravní dostupnost, ať už využíváte automobil, veřejnou dopravu nebo kolo. V blízkosti se nacházejí zastávky MHD, které zajišťují rychlé spojení do centra města i do dalších částí Českých Budějovic.
Okolí bytu poskytuje veškerou občanskou vybavenost. V pěší vzdálenosti najdete obchody, restaurace, kavárny, zdravotnická zařízení, školy a školky. Pro milovníky přírody a sportu je zde cyklostezka vedoucí kolem řeky, která nabízí ideální místo pro relaxaci a sportovní vyžití. Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost a přijďte se podívat osobně! Těšíme se na Vaši návštěvu.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
00021
Operace:
Pronájem
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
České Budějovice
Plzeňská 600/55
K nastěhování od:
1.11.2024
Podlaží:
7. podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
C - Úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 59' 26.678"N, 14° 27' 52.592"E
zoom