Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej bytu 2+1, 63 m2, v OV s balkonem, v Českých Budějovicích

3.900.000 ,-
Cena k jednání, včetně všech poplatků
Celkem 18 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Cena:
3.900.000 ,- Cena k jednání, včetně všech poplatků
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o celkové ploše 63 m2 s balkonem, situovaným na jižní stranu. Tento byt se nachází ve třetím patře panelového domu s výtahem a nabízí příjemné bydlení v klidné lokalitě.
Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s přístupem na balkon, samostatnou kuchyň s jídelním koutem, ložnici a koupelnu s vanou. Balkon je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci, nabízí krásný výhled do okolí a umožňuje užívání slunečních paprsků po celý den.
Byt disponuje zděným jádrem a je vybaven moderní kuchyňskou linkou pro pohodlné bydlení. Díky své poloze je ideálním domovem pro studenty Jihočeské University nebo rodiny s dětmi. V okolí se nachází park Stromovka, který poskytuje možnosti pro rekreační aktivity a procházky v přírodě.
Dům se nachází v blízkosti zastávky MHD, což zajišťuje snadnou dostupnost do centra města a veškeré občanské vybavenosti .V okolí jsou restaurace, kavárny, obchody a dalších služby, které usnadňují každodenní život.
Pro milovníky sportu a kultury je v okolí dostatek možností pro aktivní trávení volného času. Byt nabízí příjemné a praktické bydlení pro ty, kteří hledají kombinaci klidného prostředí s dobrou dostupností do centra města.
Díky své výhodné poloze u Jihočeské University je tento byt také zajímavou investicí s potenciálem pro dlouhodobý pronájem nebo pozdější prodej. Nechte se unést atmosférou této příjemné nemovitosti, která nabízí komfortní a moderní bydlení v centru dění.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
00013
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
České Budějovice
Branišovská 803/15
Plocha podlahová:
63 m2
Plocha balkonu:
3 m2
Plocha sklepa:
2 m2
Podlaží:
3. podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Sídliště
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
C - Úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 58' 47.883"N, 14° 27' 15.259"E
zoom