Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej nebytového prostoru 49 m2 v přízemí s výlohou, skladem 8 m2 a možností odpočtu DPH

4.683.000 ,-
Včetně všech poplatků a právního servisu
Celkem 12 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Cena:
4.683.000 ,- Včetně všech poplatků a právního servisu
Popis nemovitosti:

Nabízíme nebytový prostor o rozloze 49 m² v přízemí novostavby bytového domu Rezidence Knapp. Tento multifunkční prostor nabízí široké možnosti využití, včetně obchodního, kancelářského či ordinačního prostoru, a je ideální pro podnikatele hledající vhodné prostory pro svůj podnik nebo službu.
Dispozice prostoru zahrnuje výlohu do ulice, která zajišťuje výbornou viditelnost pro vaše podnikání, a dále sklad o velikosti 8 m², což je ideální pro uskladnění zásob nebo dalšího vybavení.
Dokončení prostoru bude provedeno dle požadavků klienta, což umožňuje přizpůsobit prostor vašim potřebám a preferencím. Díky své výhodné poloze v blízkosti centra a veškeré občanské vybavenosti je tato nemovitost velmi atraktivní pro podnikatele, kteří chtějí být blízko svých zákazníků a využívat výhod centrální lokality.
Nabízíme vám jedinečnou příležitost získat prostor pro váš podnik v jedné z nejvyhledáva­nějších lokalit, která vám poskytne skvělou viditelnost, dostupnost a potenciál pro úspěch vašeho podnikání. Nebojte se nás kontaktovat pro více informací či prohlídku této zajímavé nemovitosti.

Typ nemovitosti:
Komerce
Číslo nemovitosti:
00014
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Adresa:
České Budějovice
Chelčického 2066/23
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Skeletová
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
B - Velmi úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 58' 34.315"N, 14° 29' 9.077"E
zoom